Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, świeże triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same mocne strony: je się smaczniej, zdrowiej i...
La dolce vita – słodkie życie, pełne wyrafinowanych smaków, chce mieć każdy z nas. Kolejna odsłona cukierniczych cudów autorstwa Agaty Stankiewicz i Małgorzaty Nagat otwiera nam ich świat. Mamy tu...
Zdiagnozowano u ciebie nieswoiste zapalenie jelit? Martwisz się, iż do końca życia będziesz zmagał się z objawami choroby Leśniowskiego-Crohna? Jest dobra wiadomość. Możesz samodzielnie złagodzić...
JJ Smith jest autorką bestsellerów „New York Timesa”, dietetyczką, inspirującą mówczynią i certyfikowaną ekspertką w dziedzinie odchudzania. W tej książce pokazuje keto koktajle, które przyspieszą...
Otyłość stanowi jeden z największych problemów zdrowotnych na świecie. Nie tylko ogranicza jakość życia, ale też wznosi ryzyko wielu tzw. Chorób cywilizacyjnych, w tym chorób układu krążenia,...
Smaczna oraz mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego. Wydawać by się mogło, iż decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą niełatwe zadanie. Co zrobić,...
Czy można odżywiać się zdrowo i równocześnie zachować zgrabną sylwetkę, spożywając słodkie przysmaki? Odpowiedzi na to pytanie od lat poszukują równocześnie dietetycy, jak i profesjonalni kucharze...