Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, świeże triki i nowe sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i taniej....
La dolce vita – słodkie życie, pełne wyrafinowanych smaków, chce mieć każdy z nas. Kolejna odsłona cukierniczych cudów autorstwa Agaty Stankiewicz i Małgorzaty Nagat otwiera nam ich świat. Mamy tu...
Twój talerz rozkwitnie! Dzięki świeżym dodatkom z ogrodu i natury będziesz w stanie wyczarować niesłychane potrawy. Przepisy są proste, składniki zbierzesz dosłownie w chwilę. Mniszek lekarski i...
Zdiagnozowano u ciebie nieswoiste zapalenie jelit? Martwisz się, że do końca życia będziesz zmagał się z objawami choroby Leśniowskiego-Crohna? Jest dobra wiadomość. Możesz samodzielnie złagodzić...
JJ Smith jest autorką bestsellerów „New York Timesa”, dietetyczką, inspirującą mówczynią, a także certyfikowaną ekspertką w dziedzinie odchudzania. W tej książce demonstruje keto koktajle, które...
Otyłość stanowi jeden z największych problemów zdrowotnych na świecie. Nie tylko ogranicza jakość życia, lecz też podwyższa ryzyko wielu tzw. Chorób cywilizacyjnych, w tym chorób układu krążenia,...
Smaczna, a także mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego. Wydawać żeby się mogło, że decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą nieprzystępne zadanie....
Czy można odżywiać się zdrowo i jednocześnie zachować zgrabną sylwetkę, spożywając słodkie przysmaki? Odpowiedzi na to pytanie od lat poszukują jednocześnie dietetycy, jak i profesjonalni kucharze...