Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i niemało innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
Nigdy dotąd żywność i zdrowie nie cieszyły się tak wielkim zainteresowaniem $306 temat ten zaprząta uwagę każdego, kto choć trochę troszczy się o prawidłową kondycję swego organizmu. Pożywienie...
Reprint broszurki z 1929 roku z nietrudnymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur,...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych prostych sałat i sałatek. W poradniku wyszukamy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i...
Istnieje sporo diet obiecujących piękne rezultaty przy niewielkim nakładzie pracy. Nie brakuje również takich, które uwzględniają porady, mające zapewnić nam osiągnięcie wymarzonego ideału urody.W...