Łosoś zapieczony z zielonymi warzywamiKopytka z wędzonym twarogiemChałka z kruszonąZupa pomidorowa z trzech ryb i dużo innych apetycznych przepisów Kuchnia na pełnej petardzie to nie tylko zbiór...
Zeszyt ćwiczeń gromadzi zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń funkcjonalnych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu wykorzystania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny, a także...
Nigdy dotąd żywność i zdrowie nie cieszyły się tak wielkim zainteresowaniem $306 temat ten zaprząta uwagę każdego, kto choć trochę troszczy się o korzystną kondycję swojego organizmu. Pożywienie...
Reprint broszurki z 1929 roku z nietrudnymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur,...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych łatwych sałat i sałatek. W poradniku znajdziemy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i...
Istnieje dużo diet obiecujących ładne rezultaty przy niewielkim nakładzie pracy. Nie brakuje również takich, które uwzględniają porady, posiadające zapewnić nam osiągnięcie wymarzonego ideału...