pakiet mieści trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W tradycyjnym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy mają niemało smaków, jadamy już nie tylko pomidorową...
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.Wśród konwencjonalnych potraw wyszukacie...
Mięso indyka, gęsi albo kaczki jest szykowne a zarazem odznacza się genialnymi właściwościami dietetycznymi. Książka gromadzi 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek....
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów i kawy,...
To książka z pogranicza kulinariów i sztuki. To sztuka towarzyskiego gotowania.Znawczyni sztuki współczesnej, Anda Rottenberg, zaprasza przyjaciół do wspólnej, nad wyraz pożytecznej zabawy...