Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara 7.2 ml Odkryj mascarę Lash Sensational Sky High, dzięki której osiągniesz efekt wydłużenia i pojemności rzęs o jakim marzyłaś. Sprężysta szczoteczka w zarysie wieży pozwoli na staranną i dokładną aplikację tuszu, a włókna zawarte w formule pozwolą na skrajne wydłużenie rzęs.
Dzięki ekstraktowi z bambusa formuła dodatkowo zadba o kondycję twoich rzęs. Elastyczna szczoteczka Wydłużające włókna Ekstrakt z bambusa 24h efektu wydłużenia i pojemności Rezultaty: -Nieziemskie wydłużenie każdej rzęsy do 24h -Rzęsy zyskują dopełniającą objętość Sposób wykorzystania: Przyłóż szczoteczkę Tuszu jak najbliżej linii rzęs, u jej nasady.
dzięki czemu uzyskasz efekt całkowitego pokrycia. Delikatnie poruszaj szczotką w przód i w tył, kierując ją lekko po skosie. Dzięki czemu rzęsy będą nadzwyczajnie wydłużone. Użyj końcówki szczoteczki tuszu, by dotrzeć do niedostępnych miejsc.
dzięki czemu twoje rzęsy zyskają dopełniającą objętość Skład: AQUA / WATER • PROPYLENE GLYCOL • STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER • POLYURETHANE-35 • CERA ALBA / BEESWAX • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • GLYCERYL STEARATE • CETYL ALCOHOL • PEG-200 GLYCERYL STEARATE • ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER • COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX • STEARIC ACID • PALMITIC ACID • ETHYLENE/VA COPOLYMER • ALCOHOL DENAT.
• PARAFFIN • AMINOMETHYL PROPANEDIOL • PHENOXYETHANOL • CAPRYLYL GLYCOL • GLYCERIN • HYDROXYETHYLCELLULOSE • BUTYLENE GLYCOL • METHYLPROPANEDIOL • RAYON • XANTHAN GUM • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE • SODIUM LAURETH SULFATE • MYRISTIC ACID • TETRASODIUM EDTA • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • POTASSIUM SORBATE • SILICA • PHENYLPROPANOL • BAMBUSA VULGARIS EXTRACT Listy elementów dla produktów są regularnie aktualizowane.
Zapoznaj się z listą części na opakowaniu towaru, gdzie zawsze znajduje się najszczególniej aktualna lista elementów, aby upewnić się, że jest ona dla Ciebie odpowiednia. Dane linia MAYBELLINE - Lash Sensational...
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »