Sukin Brightening Rozświetlający Delikatny Żel Peelingujący do Twarzy z Ekstraktem z Passiflory 125ml Żelowy delikatny peeling złuszczajacy, z nasionami passiflory i bromelainą mają za zadanie głęboko złuszczyć i zmatowić skórę, gwarantując jej gładki i równomierny koloryt.
Delikatny peelling o działaniu złuszczającym ma za zadanie dogłębnie oczyścić skórę pozbawiajać ją uszkodzonego naskórka. Został opracowany na bazie śliwki kakadu, naturalnego źródła witaminy C, oraz bromelainy, naturalnego enzymu owocowego (najczęściej z ananasa).
likwiduje zanieczyszczenia żeby nasza cera stała się gładsza i bardziej promienna. Pestki passiflory i olej jojoba mają za zadanie nadać cerze równomierny i promienny koloryt. Sposób zastosowania: Zwilżyć skórę i delikatnie wmasować lekkimi, okrężnymi ruchami.
Zmyć ciepłą wodą. Stosować raz lub dwa razy w tygodniu, rano lub wieczorem. Bogata w przeciwutleniacze mieszanka witaminy E - intensywnie nawilżają naskórek, ponieważ cechuje się ona zdolnością uszczelniania błony komórkowej.
Woda zostaje zatrzymana, dzięki czemu skóra pozostaje nawilżona, miękka i rozciągliwa. Śliwki Kakadu - naturale źródło witaminy C, pomaga uniemożliwiać uszkodzeniom spowodowanym stresem środowiskowym, działa intensywnie nawilżająco.
Bromelaina - enzym zawarty w ananasie. Ma unikatowe cechy i spore działanie. Substancja jest {pomocn|przydatn)a, gdy występuje opuchlizna oraz obrzęki, ponieważ dzięki działaniu przeciwzapalnemu zmniejsza je.
Bromelaina wspomaga również delikatne złuszczanie martwego naskórka i przyspiesza gojenie oparzeń czy ran. Składniki: Water (Aqua), Glycerin, Pumice, Xanthan Gum, Jojoba Esters, Bromelain, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (Kakadu Plum), Squalane, Passiflora Edulis Seed Powder (Passionfruit), Carthamus Tinctorius (Safflower) Extract, Glucose, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum)*, Limonene** *Naturalne kompozycje zapachowe **Naturalne komponenty zapachowe
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »