chwilowy brak towaru
Historia słodka jak miód i pikantna jak chili. Amelia za każdym razem dobrze się czuła w kuchni. Lubiła bawić się przepisami, eksperymentować i wyczarowywać przepyszne dania dla swoich bliskich. Nigdy nie myślała, iż mogłaby zajmować się tym zawodowo, jednak kiedy okoliczności zmuszają ją do znalezienia pracy, a w niedawno otwartej restauracji właśnie szukają pracownika, trudno nie uwierzyć w przeznaczenie.
Zwłaszcza jeśli właściciel restauracji to znany kucharz, wschodząca gwiazda polskiej sceny kulinarnej. Amelia jest przekonana, iż szczęście w końcu się do niej uśmiechnęło. Ekspresowo zmienia zdanie, kiedy przychodzi jej stanąć twarzą w twarz z przystojnym celebrytą, który traktuje kuchnię jak podległe mu królestwo.
Dziewczyna jest jednak uparta i zdeterminowana, żeby udowodnić, iż zasługuje na pracę pod jego okiem. A może to nie ona powinna cokolwiek udowadniać? Nie podejrzewa nawet, jakie motywy kierowały Tomkiem, kiedy zdecydował się ją zatrudnić.
Jedno jest pewne – jej relacje z szefem niezmiennie podnoszą temperaturę w kuchni, doprowadzając krew do wrzenia. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »