Porównaj zanim kupisz


Podręcznik pomaga kupić kompetencje wyznaczone w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i renomowana autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń odszuka tu również opisy urządzeń i sprzętów użytkowanych w gastronomii, a także kwestie związane z rysunkami technologicznymi i schematami.
sporo przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten nieprzystępny, a zarazem ważny materiał.

Autorzy: Anna Kmiołek
EAN: 9788302167829
Głębokość: 8.000000
ISBN: 9788302167829
liczba stron: 192
Oprawa: Miękka
typ: Książki
Rok wydania: 2017
Szerokość: 170
Wydanie: 1
Wydawnictwo: 28284
Wysokość: 242

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x