Porównaj zanim kupisz

Chleb bez glutenu$609 To prostsze aniżeli myślisz! Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami głównie nie są nieskomplikowane. Pieczywo bez dodatku klasycznych mąk nieraz wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem praktycznie nie nadaje się do zjedzenia.

Zamiast się poddać, Agnieszka Bednarska zaczęła pytać dlaczego$610. Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć,cieszyć się świetnymi wypiekami!

Wypróbuj 100 przepisów na: chleby i bułki na przeróżnych bazach i z różnorodnymi dodatkami smakowymi, zdrowe ciasta, ciasteczka, drożdżówki, rogaliki i pączki, pizze na bezglutenowych spodach, focaccie i podpłomyki, pieczywo i przekąski z różnych stron świata: chlebki naan, grissini, tortille i inne, pozbawione cukru i nabiału dodatki do pieczywa.

Otwórz swoją domową piekarnię już dziś! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x