Porównaj zanim kupisz

Mateo Zielonka, nazywany Pastamanem, potrafi przyrządzić niezwykłe makaronowe cuda. Makaron w paski, w kropki, czerwono-zielono-czarny, w każdym osiągalnym kształcie – to spełnienie marzeń fanów węglowodanów.

W swojej pierwszej książce Mateo podpowiada, jak zrobić makaron własnoręcznie. Znajdziesz tu przepisy na klasyczne ciasto jajeczne oraz jego wegańskie odpowiedniki, a także wskazówki, jak przygotować makaron o najróżniejszych kolorach, uzyskiwanych z naturalnych części, i formach – od płatów do lasagne przez pappardelle i tagliatelle aż po ravioli, tortellini i inne makaronowe pierożki.

To także 40 pomysłów na pyszne sosy i kolacje, w trakcie których zniewolisz gości delikatnym, ręcznie robionym makaronem. Przepisom towarzyszą błyskotliwe zdjęcia i jasne instrukcje. Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z makaronem, czy jesteś pasjonatem z doświadczeniem, wsłuchaj się w rady mistrza i przygotuj z nim własne makaronowe dzieła sztuki!

Tytuł Pastaman Autor Mateo Zielonka Wydawnictwo Buchmann EAN 9788328090460 ISBN 9788328090460 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia liczba stron 160 Rok wydania 2021 Oprawa Twarda

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x