Porównaj zanim kupisz

Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe to książka kucharska powstała z miłości do gotowania. Ojciec Teodor demonstruje ponad 120 smacznych przepisów na zupy i drugie dania, które gromadził poprzez całe swoje życie. Znajdziemy tu znane i uznane specjały kuchni polskiej: konwencjonalny rosół czy pomidorową, kotlety i sznycle, bigos czy pierogi oraz smaki i ciekawostki z Lubelszczyzny regionu, w którym ojciec Teodor wychował się i spędził życie. Wśród potraw są także dania mniej modne, a nawet nieco egzotyczne, np. Zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne, quiche lorraine.
Ojciec Teodor zadbał, aby przepisy były przedstawione krok po kroku, dzięki czemu poradzą sobie z nimi nawet mniej doświadczeni w kuchni. Zamieszczone przy przepisach dobre rady, a także zamienniki powodują, że książkę można wykorzystywać ponadto jako inspirację do własnych poszukiwań.
Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora skradną Państwa serca i podniebienia, a także zachęcą do kulinarnych podróży!


Autorzy: Ojciec Teodor
EAN: 9788379932894
Format: 16,5x23 cm
liczba stron: 160
ISBN: 9788379932894
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: REA

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x