Porównaj zanim kupisz

Podręcznik dla każdego żydowskiego domu, zawierający najrozmaitsze sposoby gotowania i pieczenia, z szczegółowym jadłospisem i wskazówkami do urządzenia i prowadzenia religijnego, żydowskiego gospodarstwa.

Wznowienie na podstawie dwunastego wydania oryginału z 1904 roku. Kolejna książka kucharska Rebekki Wolff, dla wszelkich, którzy pragną zdrowe, gospodarskie jedzenie zintegrować z pewną oszczędnością i prowadzić żydowski dom.

Autorka książkę kierowała do młodych dziewcząt, które nie miały sposobności nauczyć się prowadzenia gospodarstwa, a dzięki czemu dziełku nauczą się wszelkiego, co dobra gospodyni powinna umieć w każdej porze roku.

I tak opisane są tu przygotowania do zróżnicowanych obrzędów religijnych i świąt, o koszerowaniu mięsa i drobiu, sposoby przechowywania pożywienia, a także 680 przepisów na wszelakie potrawy. Tytuł Kuchnia koszerna - R.

Wolff Autor Wolff Rebekka Wydawnictwo Graf-ika EAN 9788382440515 ISBN 9788382440515 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia ilość stron 294 Format 14.7x20.7x2.4 cm Rok wydania 2022 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 0.46 kg

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x