Porównaj zanim kupisz

klasyczna pieczeń niedzielna, wyszukane dania z dziczyzny i drobiu czy wyszukane kompilacje z ryb i owoców morza – dzięki tej książce świąteczny obiad rodzinny stanie się kulinarnym przeżyciem. Szykowne dania dla całej rodziny: od gulaszu cielęcego poprzez polędwicę wieprzową w sosie gorgonzola po medaliony z szałwią i czosnkiem.

Pożywne pieczyste dla zgłodniałych: od polędwicy w ziołach przez gicze jagnięcą po delikatne polędwiczki królicze z patelni. Lekkie smakowitości z drobiu, dziczyzny i ryb: od kurczaka po prowansalsku poprzez medaliony z dzika po łososia smażonego na szparagach.

Tytuł Dania na niedzielny stół Autor Opracowanie Zbiorowe Wydawnictwo Vemag EAN 9783625130086 ISBN 9783625130086 Kategoria Poradniki\Kuchnia ilość stron 64 Format 21.8x29.2x1.2 cm Rok wydania 2013 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 0.54 kg

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x