Porównaj zanim kupisz

najkorzystniejsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez rozmaite rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej rodzaju semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

ukazuje całą gamę technik piekarskich na wszelkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie. Tytuł Chleb Autor Jeffrey Hamelman Wydawnictwo Buchmann EAN 9788328096042 ISBN 9788328096042 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia ilość stron 480 Rok wydania 2022 Oprawa Twarda

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x