Spodek Dahlia, 140mmBogata linia recznie udekorowanej porcelany w pięciu soczystych kolorach. Dopasuj komponenty kremowe, pomarańczowe, niebieskie, szare i oliwkowe, aby uzyskac specyficzny i...
Spodek Iris, 140mmBogata seria recznie udekorowanej porcelany w pięciu soczystych kolorach. Dostosuj części kremowe, pomarańczowe, niebieskie, szare i oliwkowe, by uzyskac unikalny i zaskakujący...
Spodek do sosjerki BiancoBiała porcelana gastronomiczna wykonana z wysokiej jakości glinki porcelanowej o jednolitej konsystencji. Podwójne wypalanie zagwarantuje niezrównaną trwałość, zaś...
Spodek Arando, 140mmBogata kolekcja recznie zdobionej porcelany w pięciu soczystych kolorach. Dostosuj części kremowe, pomarańczowe, niebieskie, szare i oliwkowe, żeby uzyskac oryginalny i...
Spodek Classic | śr. 160 mm, właściwości: średnica, 160 mm, materiał, porcelana, kolor, biały, ilość w komplecie, 6 szt. Wartość za, sztukę, gwaranacja na obtłuczenia, tak, można myć w zmywarkach,...
Spodek Perla | 180 mm, parametry: średnica, 180 mm, materiał, porcelana, kolor, kremowy, liczba w pakiecie, 12 szt. Wartość za, sztukę, gwaranacja na obtłuczenia, tak, można myć w zmywarkach, tak,...
Spodek do sosjerki GourmetNowoczesny kształt tej linii świetnie skomponuje się z odważnymi, designerskimi wnętrzami oraz daniami kuchni XXI wieku. Tradycyjny białywyeksponuje minimalistycznieść...
Spodek espresso Jersey grey 130 mmKolekcja Jersey to zastawa stołowa stworzona z wysokiej jakości porcelany o błyskotliwym wybarwieniu. Konkretne, funkcjonalne i kolorowe talerze Jersey...
Spodek Jersey orange 150 mmKolekcja Jersey to zastawa stołowa tworzona z wysokiej jakości porcelany o atrakcyjnym wybarwieniu. Konkretne, funkcjonalne i kolorowe talerze Jersey wyśmienicie pasują...
Spodek Jersey grey 150 mmKolekcja Jersey to zastawa stołowa stworzona z wysokiej jakości porcelany o błyskotliwym wybarwieniu. Solidne, użyteczne i kolorowe talerze Jersey wspaniale pasują do...
Spodek do sosjerki Perla, Wysokiej jakości porcelana o wzmocnionym szkliwie, w ciepłym kolorze kości słoniowej. Typowe przetłoczenie, uwypuklające kombinację potrawy. Umocnione brzegi trwałość,...