Deska do krojenia HACCP PE stworzona z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Produkt w kolorze żółtym - do mięsa drobiowego. Deska jest wytrzymała do temperatury 70st C.
Nóż do filetowania PRIMELINE o długości ostrza 16 cm. Rękojeść wyprodukowana z antybakteryjnego i antypoślizgowego tworzywa. Giętkie, sprężyste ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, niepodatny na...
Nóż szefa kuchni PRIMELINE o długości ostrza 20 cm. Rękojeść wytworzona z antybakteryjnego i antypoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Niepodatny na rdzę. Zalecane mycie...
Nóż szefa kuchni PRIMELINE o długości ostrza 23 cm. Rękojeść wytwarzana z antybakteryjnego i przeciwpoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Wytrzymały na rdzę. Zalecane mycie...
Nóż do jarzyn PRIMELINE o długości ostrza 10 cm. Rękojeść wykonana z antybakteryjnego i przeciwpoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Oporny na rdzę. Zalecane mycie ręczne....
Nóż kuchenny, uniwersalny PRIMELINE o długości ostrza 11 cm. Rękojeść stworzona z antybakteryjnego i antypoślizgowego tworzywa. Zaokrąglony koniec. Ząbkowane ostrze ze stali chromowo-molibdenowej....
Deska do krojenia HACCP PE wyprodukowana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Artykuł w kolorze niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest niepodatna do temperatury 70st C....
Deska do krojenia HACCP PE wyprodukowana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Artykuł w kolorze niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest wytrzymała do temperatury 70st C....
Wieszak do końcówek i worków cukierniczych wykonany ze stali nierdzewnej. W wieszaki znajdują się 4 haki z miejscami na worki cukiernicze, 31 haczyków na końcówki, półka i 5 haczyków zwisających.
Deska do krojenia HACCP PE wytwarzana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Towar w odcieniu niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest wytrzymała do temperatury 70st C....