Słodko, zdrowo i z kilku składników Marzysz o nadzwyczajnej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
unikatowy poradnik, który być może przekona Cię, że nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Przejrzyj, o czym nie pamiętasz przy każdym swoim zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego dedykowana dla dzieci między 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest wyjątkowo żywy i atrakcyjny. Spora ilość kolorowych ilustracji przyciąga uwagę...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Dirigido a Jóvenes (+15 anos) de nivel A1y A2 y estudiantes de Bachillerato. Nueva propuesta orientada a un proyecto colaborativo de indagación, acción y reflexión, con especial atención a la...
Compañeros to kurs języka hiszpańskiego asygnowany dla nastolatków w wieku od 11/12 lat do 14/15 lat, produkowany wg rekomendacji ESOKJ, kolejne części odpowiadają poziomom: A1, A2, B1.1, B1.2....
Nuevo ESPAOL DE PE A PA 1 to nowe wydanie popularnego podręcznika do hiszpańskiego, cieszącego się od wielu lat niesłabnącym powodzeniem. Obecna wersja została poszerzona o mnóstwo nowych dialogów...
OPIS serii: o kolekcja nad wyraz elastyczna pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest dostosowana do wieku i...
OPIS linii: o seria nad wyraz rozciągliwa pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest dopasowana do wieku i zainteresowań...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...