Dzieci wciąga, wzrusza i uczy, a dorosłym daje do myślenia! Książka, która w pełni zasłużenie zaliczana jest do klasyki literatury dziecięcej. Jest to przemawiająca do wyobraźni historia chłopca,...
",,korzystne maniery" to linia książeczek dla przedszkolaków, które uczą, wychowują i kształtują prawidłowe nawyki. Napisane prostym i nietrudnym do zrozumienia tekstem książki pomogą...
",,dobre maniery" to linia książeczek dla przedszkolaków, które uczą, wychowują i kształtują prawidłowe nawyki. Napisane prostym i łatwym do zrozumienia tekstem książki pomogą rodzicom,...
Mądry przedszkolak to linia dla dzieciaków, które lubią poznawać świat i dowiadywać się nowych rzeczy na wesoło i w twórczy sposób. Kolekcja ma na celu zainteresować dziecko ważnymi tematami takimi...
",,prawidłowe maniery" to seria książeczek dla przedszkolaków, które uczą, wychowują i kształtują dobre nawyki. Napisane prostym i nieskomplikowanym do zrozumienia tekstem książki pomogą...
„Co i jak?” to linia książek popularnonaukowych, pełnych ciekawostek i informacji, które nurtują każdego przedszkolaka. W tomie „Jak zwierzęta rozmawiają?” czytelnicy znajdą odpowiedzi na (prawie)...
ANIA Z ZIELONEGO WZGÓRZA Lucy Maud Montgomery Ania z Zielonego Wzgórza od lat zdobywa kolejne rzesze nowych czytelników. Bawi, ale też i wzrusza. Wychowuje, ale nie prawi morałów. Zaczytywana przez...
Prawdziwa gratka dla wszelkich kochających zwierzęta! Jan Dolittle to niezwykły lekarz. Nauczył się porozumiewać ze zwierzętami, dzięki temu zyskał ich zaufanie i dozgonną miłość. W zwierzęcym...
Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej z pewnością będą jednym z ważniejszych wydarzeń roku! potrzebnik kibica nie tylko dostarczy wielu danych i ciekawostek na temat samego wydarzenia, lecz też jego...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
kolorowy zeszyt z naklejkami powoduje, że nauka jest prawdziwą przyjemnością! Po każdym stworzonym zadaniu na dzieci czeka nagroda - naklejka z kotkiem. W kolekcji: Naklejkowo 2-latka, Naklejkowo...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...