Porównaj zanim kupisz

Podręczniki 117 produktów Producent: Didier Format-AB Olesiejuk Wydawnictwo Sw Stanislawa Bm

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Wydawnictwo św. stanisława bm U źródeł wiary 2. podręcznik do religii dla klasy drugiej liceum i technikum

$450.99 $ 800
Duch Święty darem dla człowieka to nowy podręcznik do nauczania religii rzymskokatolickiej dla VII klasy szkoły podstawowej.W interesujący sposób prezentuje wartości, których młody człowiek...

Wydawnictwo św. stanisława bm Słuchamy pana boga. ćwiczenia do religii dla iv klasy szkoły podstawowej

$450.99 $ 800
Redakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Adam BerskiZatwierdzenie poprzez komisję wychowania katolickiego:Ćwiczenia do podręcznika nr AZ-21-01/10-KR-3/12 do nauczania religii...

edito a1. methode de francais. podręcznik + cd mp3 + dvd, 80297902131KS (5619499)

$450.99 $ 800
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...

w mocy nadziei 2. podręcznik dla ucznia. szkoły branżowe

$450.99 $ 800
W mocy nadziei. Podręcznik do nauki religii dla kl. II szkoły branżowejRedakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Ewelina ManieckaPodręcznik nr KR-51-01/18-KR-19/21 do nauczania religii...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Saison 1 Podręcznik + CD + DVD A1+ - Wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką, 77641402131KS (5369056)

$450.99 $ 800
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy typy pracy z podręcznikiem. Transparentny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

Wydawnictwo św. stanisława bm Religia sp 7 duch święty darem dla człowieka ćw.

$450.99 $ 800
Duch Święty darem dla człowieka. Podręcznik do religii dla kl. VII szkoły podstawowej (książka) - ks. T. Panuś, ks. A. Kielian, Adam Berski, kategoria: podręczniki do religii, Wydawnictwo św....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Didier Edito pro b1 francais professionnel podręcznik + cd + kod dostępu

$450.99 $ 800
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

edito cahier d'activites a2. ćwiczenia + cd

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...

Edito a2 podręcznik +cd +dvd - wysyłka od 3,99 marki Didier

$450.99 $ 800
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Mieści urozmaicony wybór tekstów pozwalających na...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

katechizm lo 2 u źródeł wiary ćw. śbm

$450.99 $ 800
Redakcja: ks. Tadeusz Panuś, ks. Andrzej Kielian, Ewelina ManieckaKarty pracy dla klasy II liceum i technikum do nauczania religii rzymskokatolickiej na terenie całej Polski, z zachowaniem praw...

Saison 4. podręcznik + cd. poziom b2 marki Didier

$450.99 $ 800
ciekawy podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych inicjujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem solidne strony Latitudes. Linia...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Olesiejuk Naklejkowo. zabawy 4-latka. zeszyt 2

$450.99 $ 800
barwny zeszyt z naklejkami sprawia, iż nauka jest prawdziwą przyjemnością! Po każdym wykonanym zadaniu na dzieci czeka nagroda - naklejka z kotkiem. W serii: Naklejkowo 2-latka, Naklejkowo 3-latka,...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x