Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Ta kolekcja książeczek z kolorowymi ilustracjami została opracowana z myślą o najmłodszych.Dzieci będą mogły poznać świeże słowa i liczyć do 10.Przed nimi genialna przygoda – nauka poprzez zabawę!W...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część linii logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Komplet 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 liczba stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach zaopatrzonych w filtry...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Z Wprowadzenia mają Państwo przed sobą książkę, która przedstawia obszerny wachlarz problemów: od teorii jąkania, przez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
prezentujemy Państwu drugą część zeszytu ćwiczeń dla osób dorosłych, u których zdiagnozowano afazję spowodowaną udarem albo urazami mózgu, bądź chorobami degeneracyjnymi. Zawarte tu ćwiczenia...
linia logopedyczna Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków obejmuje zeszyty ćwiczeń dedykowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat.Ćwiczenia te:- rozwijają uwagę i pamięć słuchową,- doskonalą...
seria logopedyczna "Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń asygnowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: - rozwijają uwagę i pamięć słuchową, -...
seria logopedyczna,,Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń dedykowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: o rozwijają uwagę i pamięć słuchową, o...
"Baw się z nami sylabami. Ćwiczenia i zabawy logopedyczne dla dzieci w wieku przedszkolnym" stanowią pomoc dla nauczycieli i logopedów, jak też rodziców, opiekunów i wszelkich osób...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Pomóż swojemu dziecku zostać mistrzem dzięki fantastycznemu zestawowi zawierającemu wszystko, co trzeba, byś mógł je wspierać w opanowywaniu kolejnych ważnych umiejętności na poszczególnych...