Słodko, zdrowo i z kilku części Marzysz o perfekcyjnej sylwetce, ale nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A może...
wyjątkowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Przejrzyj, o czym nie pamiętasz przy każdym swym zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Język kluczem do kraju to podręcznik dla obcokrajowców chcących gruntownie, a także wszechstronnie poznać język polski na najwyższych stopniach kompetencji językowej i lepiej poznać polską kulturę...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Paszport trzecioklasisty to książka stworzona z myślą o uczniach klas 1-3 szkół podstawowych ze szczególnym uwzględnieniem trzecioklasistów. Z tą publikacją żadne zagadnienie, omawiane na zajęciach...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Nowy, interesujący podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem mocne strony...
Kompendium licealisty to rzeczowa, niezwykle znaczna publikacja wykonana z myślą o uczniach szkół przeciętnych. Książka mieści bardzo duży przekrój wiedzy z języka polskiego, na jej kartach...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Testy ósmoklasisty to zbiór pięciu testów przygotowanych i opracowanych poprzez najlepszych metodyków, według wytycznych CKE. Testy są kierowane zwykle do uczniów ostatnich klas szkół podstawowych...
Zupełnie świeże, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył zachwyt nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w dostępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ilustrowana gramatyka angielska dla młodzieży to książka dedykowana przede wszystkim uczniom starszych klas szkół podstawowych i szkół średnich. Publikacja w przystępny sposób omawia ważne...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs języka włoskiego asygnowany dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych. Podręcznik zgodny z zasadami Europejskiego systemu opisu kształcenia językowego. Podręcznik Nuovo Progetto...
Repetytorium. Gramatyka, ortografia, interpunkcja to kompendium wiedzy z zakresu języka polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Żeby usystematyzować obszerną wiedzę i ułatwić poruszanie się po...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do języka włoskiego skoncentrowany na operatywności: szczególną uwagę poświęcono słownictwu i gramatyce, żeby następnie wykorzystać je w sytuacjach komunikacyjnych i rozwinąć cztery...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...