„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy VI" to zbiór zadań matematycznych dedykowanych dla uczniów klas szóstych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy V" to zbiór zadań matematycznych przeznaczonych dla uczniów klas piątych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną,br>Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną składa się z trzech części. O Część I to wprowadzenie wszelkich liter (kolejno -...
Arkusze egzaminacyjne z języka polskiego dla uczniów klas ósmych to pakiet ośmiu testów, które pozwolą usystematyzować wiedzę konieczną do korzystnego zdania egzaminu ósmoklasisty, a co ważniejsze...
Tolles Deutsch. 2. Podręcznik to druga część podręcznika do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Uzupełnieniem podręcznika jest zeszyt ćwiczeń Tolles Deutsch 2. A1/A2. Język...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tolles Deutsch. 1. Podręcznik to pierwsza część podręcznika do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Uzupełnieniem podręcznika są ćwiczenia Tolles Deutsch 1. A1. Język niemiecki...
Dyktanda z nagraniem dla klas I-III. Seria „Dyktanda z nagraniem dla klas I-III" to dyktanda do samodzielnego napisania i sprawdzenia. Książki z kolekcji „Dyktanda z nagraniem" pozwalają...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z serii: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć dedykowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem sztuki,...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy III" to zbiór zadań matematycznych asygnowanych dla uczniów klas trzecich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego asygnowana dla dzieci między 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest bardzo żywy i interesujący. Znaczna liczba kolorowych ilustracji przyciąga uwagę...
,,Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy II" to zbiór zadań matematycznych dedykowanych dla uczniów klas drugich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...