Perspektywa zmian jest z jednej strony ekscytująca, z drugiej strony budzi pewne obawy. Ale to właśnie one stanowią klucz do sukcesu, bogactwa i prawdziwej satysfakcji w życiu osobistym i...
Były negocjator FBI zdradza techniki negocjacji, które sprawdzają się choćby w najtrudniejszych sytuacjach!Chris Voss wielokrotnie stawał twarzą w twarz z przestępcami, którzy wzięli zakładników....
To nie jest książka o tym, jak opowiedzieć historię swojej producenta. Na taką książkę szkoda czasu. Klientów ten temat przede wszystkim nie ciekawi; posiadają do opowiedzenia własną...
BIZNES / COACHINGCzy szkoleniowcy są potrzebni?To pytanie autorka sporo razy słyszała od koleżanek i kolegów w pracy. Sama też zadawała je sobie wielokrotnie a odpowiedzi były szczególnie różne.W...
niepokaźna ZMIANA MOŻE RADYKALNIE powiększYĆ TWOJĄ SIŁĘ PERSWAZJI!Którego słowa powinieneś zacząć dziś używać,powiększyć prawdopodobieństwo, iż ludzie cię posłuchają, o ponad 50 procent?Czy w...
Sekrety negocjacji dla biznesmenów to nowa, uaktualniona i tematycznie częściowo zmieniona wersja wydanych w latach dziewięćdziesiątych Sekretów udanych negocjacji. Poprzedni poradnik spotkał się z...
EKONOMIA / MARKETING Workbook stanowi uzupełnienie bestsellerowej książki:,,Zjedz tę żabę", ale może stanowić także samodzielny zeszyt ćwiczeń pomocny w doskonaleniu drogi do sukcesu. Każdy...
Dlaczego niektórzy ludzie odnoszą większy sukces niżeli inni?Ponieważ są pewni siebie!- Jaki jeden wielki cel wyznaczyłbyś sobie, jeślibyś wiedział, że nie może ci się nie udać?- Jakie rewelacyjne...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego dedykowana dla dzieci między 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest niezwykle żywy i atrakcyjny. Pokaźna liczba kolorowych ilustracji przyciąga uwagę...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Zjedz tę żabę! Wszystko, cokolwiek wiąże się z planem, ustaleniem priorytetu i organizacją pracy, sprowadza się do tych trzech słów" - Brian Tracy Zjedz tę żabę! to książka dla ludzi...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Compañeros to kurs języka hiszpańskiego przeznaczony dla nastolatków w wieku od 11/12 lat do 14/15 lat, wytworzony wg rekomendacji ESOKJ, kolejne części odpowiadają poziomom: A1, A2, B1.1, B1.2....