Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie zwiększone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń przystosowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Mieści różnorodne ćwiczenia z zastosowaniem technik multisensorycznych, rymowanki,...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wyprodukowana dla liceów i techników poprzez...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymogi nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, wydajnego i systematycznego przygotowania do egzaminu...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne, a także...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na oczekiwania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, wydajnego i systematycznego przygotowania do...
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie rozszerzone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników nad wyraz korzystnej i sprawdzonej kolekcji Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą dostępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Biologia. Informator o egzaminie maturalnym z biologii od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany poprzez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i...
Zeszyt ćwiczeń Infos aktuell 3Infos aktuell 3 zeszyt ćwiczeń jest częścią czteropoziomowego kursu języka niemieckiego dla uczniów klas 1-4 liceum i 1-5 technikum.W zeszycie ćwiczeń Infos aktuell 3...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
kolorowy zeszyt z naklejkami sprawia, że nauka jest prawdziwą przyjemnością! Po każdym stworzonym zadaniu na dzieci czeka nagroda - naklejka z kotkiem. W kolekcji: Naklejkowo 2-latka, Naklejkowo...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Informator o egzaminie maturalnym z języka angielskiego od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany przez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami...
Informator o egzaminie maturalnym z języka polskiego jako przedmiotu uzupełniającego (poziom rozszerzony) od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany poprzez Centralną Komisję...