Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie zwiększone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
Focus Second Edition to nowa edycja bestsellerowej linii Matura Focus, wytwarzana na bazie podstawy programowej dla liceów i techników obowiązującej od września 2019. Zagwarantuje pełną realizację...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń dopasowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Zawiera zróżnicowane ćwiczenia z użyciem technik multisensorycznych, rymowanki, piosenki...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wytworzona dla liceów i techników poprzez...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na kryteria nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, produktywnego i systematycznego przygotowania do...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz...
Infos aktuell 3. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i Technikum.Infos Aktuell 3 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego przeznaczonego dla uczniów liceów i techników,...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie powiększone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymagania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, sprawnego i systematycznego przygotowania do...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników nad wyraz korzystnej i sprawdzonej serii Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą dostępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ćwiczenia w zakresie cyfr, a także 24 liter alfabetu. Dostatek czynności zapewnia znakomitą zabawę (kolorowanie, pisanie, kompletowanie, naklejanie), podczas, której dziecko łatwiej uczy się...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...