Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
linia repetytoriów „OldSchool" to efektywna pomoc w przygotowaniach do matury. Umożliwia przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.idealnym sposobem na oswojenie się z...
nowe wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" przeznaczone jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Zawiera przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji uznanych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów, a także wszystkich uczniów szkół przeciętnych, którzy...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
seria repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo asygnowana jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do egzaminów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to skuteczna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej serii repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak zabrać się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz najróżniejsze repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszelkich niezbędnych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z kolekcji OldSchool to nadzwyczajna pomoc dla wszelkich uczniów szkół średnich, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej szybko i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Ci trzeba korepetycji z języka angielskiego? Powtórki przed maturą? szybkiej pomocy przed klasówką? Nowa seria repetytoriów dla licealistów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" to wydajna nauka...
kolekcja repetytoriów „OldSchool" to produktywna pomoc w przygotowaniach do matury. Pozwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.rewelacyjnym sposobem na...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...