Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z serii: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć dedykowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem sztuki,...
linia repetytoriów „OldSchool" to wydajna pomoc w przygotowaniach do matury. Pozwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.wspaniałym sposobem na oswojenie się z...
świeże wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" przeznaczone jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Mieści przykładowe arkusze egzaminacyjne z...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z serii renomowanych repetytoriów OldSchool. Dedykowana jest dla maturzystów oraz wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Niniejsza książka pomoże ci zrozumieć, co wytwarza w mózgu emocje. Przyjemność (i wynikające z niej zabezpieczenie się przed bólem) ma tu kluczowe znaczenie, gdyż jest,,zapłatą" za wszystkie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
linia repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo asygnowana jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do egzaminów...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to wydajna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej kolekcji repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak wziąć się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz różne repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszelkich potrzebnych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST Lingo....
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z linii OldSchool to rewelacyjna pomoc dla wszystkich uczniów szkół średnich, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej ekspresowo i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ci potrzeba korepetycji z języka angielskiego? Powtórki przed maturą? szybkiej pomocy przed klasówką? Nowa linia repetytoriów dla licealistów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" to produktywna...