Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
W książce zostały przedstawione podstawy zarządzania strategicznego i sporo metod postępowania przy tworzeniu planu strategicznego. Dzięki czemu menedżerowie mogą opracować fachową i całościową...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
linia repetytoriów „OldSchool" to efektywna pomoc w przygotowaniach do matury. Zezwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.nadzwyczajnym sposobem na oswojenie...
nowe wydanie repetytorium z kolekcji "OldSchool - stara dobra szkoła" przeznaczone jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Posiada przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji cenionych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów oraz wszelkich uczniów szkół średnich, którzy...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
kolekcja repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo przeznaczona jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to sprawna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej linii repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak wziąć się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz różnorodne repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszelkich koniecznych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z kolekcji OldSchool to znakomita pomoc dla wszystkich uczniów szkół średnich, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej ekspresowo...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
potrzebujesz korepetycji z języka angielskiego? Powtórki przed maturą? prędkiej pomocy przed klasówką? Nowa seria repetytoriów dla licealistów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" to skuteczna...
seria repetytoriów „OldSchool" to efektywna pomoc w przygotowaniach do matury. Zezwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.genialnym sposobem na oswojenie się z...