"A oto mój sekret. Jest wyjątkowo prosty: korzystnie widzi się wyłącznie sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". Znikomy Książę, najpiękniejsza opowieść o poszukiwaniu przyjaźni,...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
kolekcja repetytoriów „OldSchool" to wydajna pomoc w przygotowaniach do matury. Zezwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.znakomitym sposobem na oswojenie się...
świeże wydanie repetytorium z linii "OldSchool - stara dobra szkoła" dedykowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Gromadzi przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Z niniejszej książki dowiesz się, w jaki sposób prostymi środkami zaktywizować punkty serca - to niewiele znaczące elektrownie, dzięki którym wykorzystasz wewnętrzne pole mocy. Aktywacja punktu...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z serii renomowanych repetytoriów OldSchool. Przeznaczona jest dla maturzystów, a także wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
kolekcja repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo przeznaczona jest dla wszystkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to wydajna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej kolekcji repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak zabrać się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz najróżniejsze repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszystkich koniecznych ćwiczeń - sięgnij po...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z serii OldSchool to świetna pomoc dla wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej błyskawicznie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Ci potrzeba korepetycji z języka angielskiego? Powtórki przed maturą? prędkiej pomocy przed klasówką? Nowa kolekcja repetytoriów dla licealistów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" to...