Komplett plus 3. Podręcznik i książka ćwiczeń dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Autor: praca zbiorowa Wydawca: Lektorklett Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2019 Komplett plus 3....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Przeznaczony jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 liczba stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach wyekwipowanych w filtry...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Pierwsza z dwóch części podręcznika dedykowanego do kształcenia w zawodzie technik spedytor. Opisano w nim zagadnienia związane z rodzajami transportu, zadaniami transportowymi dla spedytora,...
"Wybrane baśnie polskie i europejskie" to zbiór najpopularniejszych i najefektowniejszych baśni takich twórców jak Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Aleksander Puszkin, bracia...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Przeznaczony jest dla uczniów liceów i techników i dopasowany do nowej podstawy programowej.Z podręcznikami...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Karty pracy "Ponad słowami" uporządkowane są według rozdziałów i bloków podręczników dla klasy 1, dzięki czemu mogą być użytkowane w bieżącej nauce. Poszczególne zestawy zadań umożliwiają...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która ukazuje obszerny wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o ciekawej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN: 9788416943593Głębokość:...
Podręcznik poświęcony zagadnieniom dotyczącym działalności gospodarczej w branży elektrycznej, napisany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodach. Opisano w nim warunki i zasady...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Poradnik dla użytkowników samochodów osobowych Skoda Octavia drugiej generacji (stworzonych od czerwca 2004 do marca 2013) w wersjach liftback i kombi, zaopatrzonych w silniki benzynowe...
Kompetent kommunizieren im Beruf Training wichtiger berufssprachlicher Kompetenzen Redemittel und Wortschatz aus Alltag und Beruf Gezielte Ausspracheübungen in jeder Lektion> Sicher und gezielt...
Bogato ilustrowany podręcznik dotyczący montażu, konserwacji i naprawy instalacji elektrycznych. Opisano w nim zasady bhp podczas realizowania prac elektrycznych, technikę pracy elektryka, zasady...
Bogato ilustrowany podręcznik asygnowany do nauki języka angielskiego ukierunkowanego zawodowo na poziomie podstawowym (CEF A2) w dziedzinie motoryzacji, dostosowany do wieloletniego wykorzystania...
„Matematyka z wesołymi piratami" to szkoła logicznego myślenia, a także sposób na powtórkę i utrwalenie wiedzy 3-klasisty. Sympatyczni piraci - bohaterowie tej książki - pojawiają się w wielu...
"Baw się z nami sylabami. Ćwiczenia i zabawy logopedyczne dla dzieci w wieku przedszkolnym" stanowią pomoc dla nauczycieli i logopedów, jak ponadto rodziców, opiekunów i wszystkich osób...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...