Perspektywa zmian jest z jednej strony ekscytująca, z drugiej strony budzi pewne obawy. Lecz to właśnie one stanowią klucz do sukcesu, bogactwa i prawdziwej satysfakcji w życiu osobistym i...
Były negocjator FBI zdradza techniki negocjacji, które sprawdzają się choćby w najtrudniejszych sytuacjach!Chris Voss wielokrotnie stawał twarzą w twarz z przestępcami, którzy wzięli zakładników. W...
To nie jest książka o tym, jak opowiedzieć historię swojej marki. Na taką książkę szkoda czasu. Konsumentów ten temat głównie nie ciekawi; mają do opowiedzenia własną historię.Każdego dnia...
niepokaźna ZMIANA MOŻE RADYKALNIE zwiększYĆ TWOJĄ SIŁĘ PERSWAZJI!Którego słowa powinieneś zacząć dziś używać,rozszerzyć prawdopodobieństwo, że ludzie cię posłuchają, o ponad 50 procent?Czy w...
Sekrety negocjacji dla biznesmenów to nowa, uaktualniona i tematycznie częściowo zmieniona wersja wydanych w latach dziewięćdziesiątych Sekretów udanych negocjacji. Poprzedni poradnik spotkał się z...
EKONOMIA / MARKETING Workbook stanowi uzupełnienie bestsellerowej książki:,,Zjedz tę żabę", ale może stanowić też samodzielny zeszyt ćwiczeń pomocny w doskonaleniu drogi do sukcesu. Każdy...
Dlaczego niektórzy ludzie odnoszą większy sukces niżeli inni?Ponieważ są pewni siebie!- Jaki jeden znaczny cel wyznaczyłbyś sobie, jeślibyś wiedział, że nie może ci się nie udać?- Jakie doskonałe...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
W poradniku autorka pokazuje problemy, które mogą być przeoczone, a są ważne dla ogólnego rozwoju dziecka, nad wyraz dla rozwoju jego mowy. Wyjaśnia i sygnalizuje, kiedy rodzice powinni szukać...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to istotnie fascynująca i przystępna dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to bardzo fascynująca i prosta dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i rzetelnie...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to szczególnie fascynująca i łatwa dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Książkę tę napisałyśmy na prośbę naszych uczniów, przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii – i to właśnie im chciałybyśmy podziękować wyjątkowo.Książka ta nie jest podręcznikiem ani...
Historia psychiatrii przedstawiona w formie felietonów, jest fascynującą podróżą przez wzloty i upadki, sukcesy i porażki ludzi i ich hipotez. Tytuł Drogi i bezdroża psychopatologii i terapii Autor...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Zjedz tę żabę! Wszystko, cokolwiek jednoczy się z planem, ustaleniem priorytetu i organizacją pracy, sprowadza się do tych trzech słów" - Brian Tracy Zjedz tę żabę! to książka dla ludzi...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...