Wieloletni kurs Super! przeznaczony jest dla początkujących uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Przygotowując go uwzględniliśmy wszystkie najnowsze wymagania merytoryczne i prawne ustawy...
kolekcja podręczników "Beste Freunde" to wspaniałe rozwiązanie dla nauczycieli pracujących w gimnazjum. Bohaterowie Laura, Simon i Anna pokazują niemiecką codzienność w zabawnych...
Wieloletni kurs Super! asygnowany jest dla początkujących uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Przygotowując go uwzględniliśmy wszystkie najnowsze oczekiwania merytoryczne i prawne ustawy...
Schritte international Neu (edycja polska) to zmodyfikowana odsłona podręcznika Schritte international – przeznaczona dla szkół ponadpodstawowych i przypasowana do wymogów Nowej Podstawy...
Wieloletni kurs Super! dedykowany jest dla początkujących uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Przygotowując go uwzględniliśmy wszystkie najnowsze wymagania merytoryczne i prawne ustawy...
Sicher! - das neue Lehrwerk im Baukastensystem§Alltag, Beruf, Studium und Ausbildung - für diese Bereiche baut Sicher! solide Sprachfertigkeiten für fortgeschrittene Deutschlerner auf.§Alle...
Dla 4-letniego liceum i 5-letniego technikum - opis artykułu: Schritte international neu jest nową edycją znanego wszystkim kursu Schritte international. Czym różni się nowa edycja od...
Wieloletni kurs Super! przeznaczony jest dla początkujących uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Przygotowując go uwzględniliśmy wszystkie najnowsze kryteria merytoryczne i prawne ustawy...
Wieloletni kurs Super! przeznaczony jest dla początkujących uczniów szkół ponadpodstawowych. Został przygotowany z uwzględnieniem wszelkich obowiązujących wymagań merytorycznych i prawnych ustawy...
Menschen to najnowszy kurs dedykowany dla początkujących dorosłych, prowadzi do poziomu B1 znajomości języka. Podręcznik podzielony jest na moduły, każdy z nich składa się z trzech lekcji oraz...
14-tomowa linia podręczników zajmujących się problemami języka niemieckiego, takimi jak: słownictwo, gramatyka i pisownia. Tytuł Horen & Sprechen B2 NEU + audios online Autorzy Julika Betz,...
Podręcznik Mit uns asygnowany jest dla młodzieży w wieku od 14 do 18 lat, mającej znajomość języka niemieckiego na poziomie B1. Kurs zorientowany jest na podejście komunikacyjne, a także...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...