Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego przeznaczona dla dzieci między 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest nad wyraz żywy i atrakcyjny. Pokaźna liczba barwnych ilustracji przyciąga uwagę...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Compañeros to kurs języka hiszpańskiego dedykowany dla nastolatków w wieku od 11/12 lat do 14/15 lat, tworzony wg rekomendacji ESOKJ, kolejne części odpowiadają poziomom: A1, A2, B1.1, B1.2. Tytuł...
Dirigido a Jóvenes (+15 anos) de nivel A1y A2 y estudiantes de Bachillerato. Nueva propuesta orientada a un proyecto colaborativo de indagación, acción y reflexión, con especial atención a la...
linia LEKTURY Z OPRACOWANIEM to poręczna pomoc dla uczniów szkół podstawowych i przeciętnych. Obejmuje ona lektury, których znajomość jest wymagana na egzaminie ósmoklasisty i na maturze....
Nuevo ESPAOL DE PE A PA 1 to nowe wydanie modnego podręcznika do hiszpańskiego, cieszącego się od wielu lat niesłabnącym powodzeniem. Obecna wersja została poszerzona o sporo nowych dialogów i...
OPIS serii: o kolekcja wyjątkowo sprężysta pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest przypasowana do wieku i...
OPIS linii: o kolekcja nad wyraz elastyczna pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest przypasowana do wieku i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Podręcznik dedykowany dla młodzieży (+15 lat) na poziomie B1 i licealistów. Kurs jest ukierunkowany na wspólną pracę, działanie i refleksje, z naciskiem na bogactwo kontekstów nauczania....