Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 101 produktów Producent: EUTERPE Format-AB National geographic learning Pwe WIR

National geographic learning Pathways 4. reading, writing & critical thinking. podręcznik z ćwiczeniami online

$450.99 $ 800
Pathways to nowy kurs Academic English dla studentów wszystkich kierunków. Rozwija kompetencje akademickie i językowe wykorzystując postępowe infografiki, lekcje video, wykresy i arkusze danych w...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Czytanie ze zrozumieniem dla kl. 5 sp - grażyna małgorzata nowak marki Wir

$450.99 $ 800
komplet gromadzi 11 testów sprawdzających umiejętność cichego czytania ze zrozumieniem. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybrane z wykazu lektur...

Czytanie ze zrozumieniem dla kl. 6 sp - grażyna małgorzata nowak marki Wir

$450.99 $ 800
zestaw zawiera 10 testów sprawdzających umiejętność cichego czytania ze zrozumieniem. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybrane z wykazu lektur obowiązkowych...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Planowanie strategiczne w przedsiębiorstwie - Dostawa 0 zł

$450.99 $ 800
W książce pozostały przedstawione podstawy zarządzania strategicznego oraz sporo metod innowacyjnania przy tworzeniu planu strategicznego. Dzięki temu menedżerowie mogą opracować mistrzowską i...

Czytanie ze zrozumieniem dla kl. 8 SP cz.1 Epika - Grażyna Małgorzata Nowak

$450.99 $ 800
Czytanie ze zrozumieniem dla klasy 8 to dobór testów sprawdzających umiejętność rozumienia czytanego tekstu. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybranych z...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

keynote proficient student's book + dvd-rom + online workbook code

$450.99 $ 800
Keynote to jedyny kurs do nauki języka angielskiego napisany w oparciu o najlepsze na świecie prezentacje TED Talks. Państwa słuchacze będą uczyć się angielskiego z fascynujących tworzyw i...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Wir Czytanie ze zrozumieniem dla kl. 2 sp - agnieszka fabisiak-majcher, elżbieta ławczys

$450.99 $ 800
„Czytanie ze zrozumieniem" to ćwiczenia skierowane do uczniów klasy 2. 24 teksty, a także powiązane z nimi zadania usprawniają kompetencje czytelnicze uczniów, wspomagają rozwój logicznego...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Pisanie jak malowane. karty prac dla klas 4-8 marki Wir

$450.99 $ 800
JĘZYK POLSKI INACZEJ! RYSUJ, NOTUJ I ZAPAMIĘTUJ! "PISANIE JAK MALOWANE. REDAGOWANIE WYPOWIEDZI" to połączenie polonistycznej pasji z graficznym przekazywaniem wiedzy. Autorka sprawnie...

Matematyka klasa 4. ćwiczenia wyrównawcze marki Wir

$450.99 $ 800
Ćwiczenia wyrównawcze z matematyki dla uczniów klasy 4 szkoły podstawowej. Zbiór 40 kart pracy zawiera zadania z następujących działów:- Figury geometryczne- Ułamki- Liczby i działania- Czas i...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

ćwiczenia sylabowe 3 czytanie i pisanie

$450.99 $ 800
"Ćwiczenia sylabowe" to kolekcja zeszytów wspomagających edukację Pierwszoklasisty. Kolejność poznawania kolejnych głosek jest zgodna z przyjętą w podręczniku "Nasz...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x