Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podstawowymi maszynami najpowszechniej spotykanymi i stosowanymi w procesach palowania są palownice i kafary. W związku z tym maszyny te są tematem niniejszej publikacji. Adresatami książki mogą...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W książce w sposób ogólny omówiono konwencjonalne i odnawialne źródła ciepła w aspekcie ekonomii, produktywności energetycznej i ekologii. Przekazano też przykład wykonania i użycia audytu...
Kurs Be Happy rozwija wszystkie kompetencje językowe, biorąc pod uwagę umiejętności nabywane i rozwijane poprzez uczniów w zakresie edukacji wczesnoszkolnej. Materiał dydaktyczny został opracowany...
Książka Arteterapia. Scenariusze zajęć z serii: Terapia Pedagogiczna. Warsztaty i Scenariusze Zajęć dedykowana jest dla nauczycieli, pedagogów i innych osób zainteresowanych oddziaływaniem sztuki,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Owocna edukacja. Chcemy dobrze czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje towaru: Chcemy prawidłowo czytać i pisać cz. 1 to zestaw ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które pozwalają na...
Odkrywam siebie. Złota seria. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z linii „Odkrywam siebie. Złota seria" gromadzi:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota seria to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezawaryjności i zaufania, jakim nas...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ksiazka gromadzi wiadomosci dotyczace spawania stali niepodatnych na korozje. Dedykowana jest dla uczestników kursów spawania, a także spawaczy i instruktorów spawania chcacych poszerzyc swoja...
Planeta plastyki to zbiór atrakcyjnych projektów plastycznych i technologicznych asygnowanych specjalnie dla pięciolatków, ćwiczeń zachęcających do wycinania, klejenia, rysowania, kolorowania czy...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...