Perspektywa zmian jest z jednej strony ekscytująca, z drugiej strony budzi pewne obawy. Lecz to właśnie one stanowią klucz do sukcesu, bogactwa i prawdziwej satysfakcji w życiu osobistym i...
Były negocjator FBI zdradza techniki negocjacji, które sprawdzają się nawet w najtrudniejszych sytuacjach!Chris Voss wielokrotnie stawał twarzą w twarz z przestępcami, którzy wzięli zakładników....
Słodko, zdrowo i z kilku komponentów Marzysz o rewelacyjnej sylwetce, ale nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, że nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
To nie jest książka o tym, jak opowiedzieć historię swojej marki. Na taką książkę szkoda czasu. Klientów ten temat przede wszystkim nie ciekawi; mają do opowiedzenia własną historię.Każdego dnia...
BIZNES / COACHINGCzy szkoleniowcy są konieczni?To pytanie autorka mnóstwo razy słyszała od koleżanek i kolegów w pracy. Sama również zadawała je sobie wielokrotnie a odpowiedzi były wyjątkowo...
nieduża ZMIANA MOŻE RADYKALNIE zwiększYĆ TWOJĄ SIŁĘ PERSWAZJI!Którego słowa powinieneś zacząć dziś używać,zwiększyć prawdopodobieństwo, iż ludzie cię posłuchają, o ponad 50 procent?Czy w sytuacjach...
wyjątkowy poradnik, który być może przekona Cię, że nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Zobacz, o czym nie pamiętasz przy każdym swoim zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Sekrety negocjacji dla biznesmenów to nowa, uaktualniona i tematycznie częściowo zmodyfikowana wersja wydanych w latach dziewięćdziesiątych Sekretów udanych negocjacji. Poprzedni poradnik spotkał...
EKONOMIA / MARKETING Workbook stanowi uzupełnienie bestsellerowej książki:,,Zjedz tę żabę", ale może stanowić także samodzielny zeszyt ćwiczeń pomocny w doskonaleniu drogi do sukcesu. Każdy...
Dlaczego niektórzy ludzie odnoszą obszerniejszy sukces aniżeli inni?Ponieważ są pewni siebie!- Jaki jeden obszerny cel wyznaczyłbyś sobie, jeślibyś wiedział, że nie może ci się nie udać?- Jakie...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
PUS Liczę w pamięci 5 informacje towaru: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z serii PUS pt."Liczę w pamięci". Linia ta została opracowana z myślą...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
PUS Chrząszcz z Żyrzyna dane towaru: Książeczka Chrząszcz z Żyrzyna to pierwsza z serii czterech książeczek PUS służących doskonaleniu słuchu fonemowego. Książęczka Chrząszcz z Żyrzyna posiada...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane towaru: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Zjedz tę żabę! Wszystko, cokolwiek łączy się z planem, ustaleniem priorytetu i organizacją pracy, sprowadza się do tych trzech słów" - Brian Tracy Zjedz tę żabę! to książka dla ludzi...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...