Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 61 produktów Producent: Empik.com Format-AB Sonia Draga Wydawnictwo Naukowe PWN

Zbiór zadań z olimpiad chemicznych l-lix - marki Wydawnictwo naukowe pwn

$450.99 $ 800
60 lat Krajowej Olimpiady Chemicznej – wydanie jubileuszowe zestaw zadań z ostatnich dziesięciu edycji Krajowej Olimpiady Chemicznej do 2013 roku włącznie, podzielony według poszczególnych etapów...

Fizyka dla kandydatów na wyższe uczelnie techniczne. Tom 2

$450.99 $ 800
Tytuł Fizyka dla kandydatów na wyższe uczelnie technologiczne Tom 2 Autorzy Wincenty Kamiński, Zbigniew Kamiński Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-011-9544-1 Rok wydania...

Wydawnictwo naukowe pwn Programowanie wieloplatformowe z c++ i wxwidgets 3

$450.99 $ 800
Tytuł Programowanie wieloplatformowe z C++ i wxWidgets 3 Autor Bartosz W. Warzocha Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-01-19899-2 Rok wydania 2018 Warszawa Wydanie...

Laboratorium w szufladzie Matematyka

$450.99 $ 800
Czy znasz powiedzenie iż matematykowi do pracy wystarczy kartka, ołówek i kosz na śmieci? To nieprawda! Pasjonującą, efektowną i praktyczną matematykę poznaje się dopiero w laboratorium. Uściślijmy...

Wydawnictwo naukowe pwn Tablice czasowników rosyjskich

$450.99 $ 800
Książka:zawiera 350 przezroczystych tablic czasowników rosyjskich, uwzględniających odmianę czasowników dokonanych i niedokonanych, przechodnich i nieprzechodnich, niezwrotnych i zwrotnych, które...

Programowanie w języku R, 82260100100KS (6542508)

$450.99 $ 800
Tytuł Programowanie w języku R. Podtytuł Analiza informacji, obliczenia, symulacje Autor Marek Gągolewski Język polski Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN ISBN 978-83-011-8939-6 Rok wydania 2016...

Poradnik narzędziowca marki Wydawnictwo naukowe pwn

$450.99 $ 800
W poradniku przedstawiono wiadomości niezbędne do dobrego zaplanowania i przeprowadzenia procesu wytwarzania narzędzi skrawających, a także do ich słusznej eksploatacji.Poradnik jest asygnowany dla...

Historia sportu

$450.99 $ 800
Pełny obraz dziejów światowego sportu! Fascynująca publikacja obejmująca dzieje sportu, wychowania fizycznego, turystyki i rekreacji, od starożytności, średniowiecze, epokę odrodzenia, oświecenie,...

Fizyka krótki kurs, 77697300100KS (5460907)

$450.99 $ 800
UWAGA! e-book jest skanem zapisanym w formacie PDF. Książka posiada zwięzły wykład z: • mechaniki • ruchu drgającego i falowego • termodynamiki • elektromagnetyzmu • optyki • fizyki ciała stałego •...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

Empik.com Romeo i julia. hamlet. makbet. lektura z opracowaniem. - william szekspir

$450.99 $ 800
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta i Makbeta to pozycja polecana nie tylko dla miłośników nadzwyczajnego dramatopisarza,w dodatku dla każdego ucznia....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

Miniatury matematyczne 18 matematyka dla dużych.. marki Empik.com

$450.99 $ 800
Matematyka dla dużych i drobnych Niniejsza broszura przeznaczona jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyodrębnić zadania tekstowe logiczne o...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnich, 33202501403KS (18268)

$450.99 $ 800
Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnichCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x