Słodko, zdrowo i z kilku składników Marzysz o rewelacyjnej sylwetce, ale nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
wyjątkowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Sprawdź, o czym nie pamiętasz przy każdym swoim zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Paszport trzecioklasisty to książka wytwarzana z myślą o uczniach klas 1-3 szkół podstawowych ze szczególnym uwzględnieniem trzecioklasistów. Z tą publikacją żadne zagadnienie, omawiane na...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta i Makbeta to pozycja polecana nie tylko dla fanów rewelacyjnego dramatopisarza,jeszcze dla każdego ucznia. Kanoniczne...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompendium licealisty to rzeczowa, bardzo spora publikacja produkowana z myślą o uczniach szkół średnich. Książka posiada nad wyraz szeroki przekrój wiedzy z języka polskiego, na jej kartach...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Matematyka dla sporych i minimalnych Niniejsza broszura przeznaczona jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyznaczyć zadania tekstowe logiczne...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Pozycja z kolekcji,,Edukacja domowa", przygotowana z myślą o kształtowaniu i rozwijaniu kompetencji matematycznych dzieci w wieku 5-6 lat. W tym okresie dziecko przygotowuje się do rozpoczęcia...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Pozycja z linii Edukacja domowa, przygotowana z myślą o kształtowaniu i rozwijaniu kompetencji matematycznych dziecka od pierwszych miesięcy życia. Matematyka już wtedy jest obecna wokół dziecka w...
Testy ósmoklasisty to zbiór pięciu testów przygotowanych i opracowanych poprzez najkorzystniejszych metodyków, według wytycznych CKE. Testy są kierowane typowo do uczniów ostatnich klas szkół...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ilustrowana gramatyka angielska dla młodzieży to książka asygnowana z reguły uczniom starszych klas szkół podstawowych i szkół przeciętnych. Publikacja w przystępny sposób omawia ważne gramatyczne...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnichCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKliczba stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Repetytorium. Gramatyka, ortografia, interpunkcja to kompendium wiedzy z zakresu języka polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Żeby usystematyzować obszerną wiedzę i ułatwić poruszanie się po...
Poznaj dalsze losy urodziwej Ani Shirley, która w wieku jedenastu lat trafiła na Zielone Wzgórze. Minęło już ponad siedem lat i teraz Ania, rudowłosa dziewczyna o wielkim sercu i perfekcyjnej...