Słodko, zdrowo i z kilku komponentów Marzysz o idealnej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, iż nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A może...
wyjątkowy poradnik, który być może przekona Cię, iż nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Zobacz, o czym nie pamiętasz przy każdym swym zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44 potężne...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
wybór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta oraz Makbeta to pozycja sugerowana nie tylko dla entuzjastów perfekcyjnego dramatopisarza,na dodatek dla każdego ucznia....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to szczególnie fascynująca i łatwa dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to nad wyraz fascynująca i nietrudna dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Matematyka dla pokaźnych i minimalnych Niniejsza broszura dedykowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyodrębnić zadania tekstowe logiczne...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to bardzo fascynująca i nieskomplikowana dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Pozycja z serii,,Edukacja domowa", przygotowana z myślą o kształtowaniu i rozwijaniu kompetencji matematycznych dzieci w wieku 5-6 lat. W tym okresie dziecko przygotowuje się do rozpoczęcia...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Pozycja z serii Edukacja domowa, przygotowana z myślą o kształtowaniu i rozwijaniu kompetencji matematycznych dziecka od pierwszych miesięcy życia. Matematyka już wtedy jest obecna wokół dziecka w...
Historia psychiatrii przedstawiona w formie felietonów, jest fascynującą podróżą poprzez wzloty i upadki, sukcesy i porażki ludzi i ich hipotez. Tytuł Drogi i bezdroża psychopatologii i terapii...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Książkę tę napisałyśmy na prośbę naszych uczniów, przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii – i to właśnie im chciałybyśmy podziękować szczególnie.Książka ta nie jest podręcznikiem ani...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnichCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Poznaj dalsze losy urokliwej Ani Shirley, która w wieku jedenastu lat trafiła na Zielone Wzgórze. Minęło już ponad siedem lat i teraz Ania, rudowłosa dziewczyna o wielkim sercu i nadzwyczajnej...