Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta, a także Makbeta to pozycja polecana nie tylko dla wielbicieli doskonałego dramatopisarza,na dodatek dla każdego ucznia....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
linia repetytoriów „OldSchool" to produktywna pomoc w przygotowaniach do matury. Pozwala na przypomnienie najważniejszych zagadnień i powtórzenie wiadomości.rewelacyjnym sposobem na oswojenie...
nowe wydanie repetytorium z serii "OldSchool - stara dobra szkoła" przeznaczone jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Zawiera przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Arkusze maturalne to najnowsza publikacja z kolekcji uwielbianych repetytoriów OldSchool. Dedykowana jest dla maturzystów i wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy...
Matematyka dla pokaźnych i drobnych Niniejsza broszura dedykowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyróżnić zadania tekstowe logiczne o...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
linia repetytoriów językowych Wydawnictwa Lingo dedykowana jest dla wszelkich uczących się języka angielskiego, a zwłaszcza uczniów, studentów, maturzystów i osób przygotowujących się do egzaminów...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Język polski dla szóstoklasisty. Ćwiczenia" to produktywna pomoc w nauce dla każdego ucznia przygotowującego się do klasówki, testu czy sprawdzianu. Należy do znanej linii repetytoriów...
Jeśli nie wiesz, jak wziąć się do powtórki z angielskiej gramatyki i wertujesz rozmaite repetytoria, bo nie możesz znaleźć w jednym miejscu wszelkich niezbędnych ćwiczeń - sięgnij po MEGATEST...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z serii OldSchool to idealna pomoc dla wszelkich uczniów szkół przeciętnych, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej błyskawicznie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...