Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Komplett plus 3. Podręcznik i książka ćwiczeń dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Autor: praca zbiorowa Wydawca: Lektorklett Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2019 Komplett plus 3....
"Jak i o czym po angielsku$115" stanowi kontynuację i uzupełnienie książki "Jak$116 Gdzie$117 Kiedy$118 Everyday English dla Polaków" tej samej autorki. Gdy spotkacie służbowo lub...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kurs Be Happy rozwija wszystkie kompetencje językowe, biorąc pod uwagę umiejętności nabywane i rozwijane przez uczniów w zakresie edukacji wczesnoszkolnej. Materiał dydaktyczny został opracowany w...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i przypasowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i przypasowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Dedykowany jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Z podręcznikami...
Język angielski.Poziom podstawowy i zwiększony.Do matury pozostało już tylko 100 dni? Czas na powtórkę! Przypomnij sobie koniecznezagadnienia do egzaminu dojrzałości z języka angielskiego na...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o interesującej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Owocna edukacja. Chcemy prawidłowo czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje artykułu: Chcemy dobrze czytać i pisać cz. 1 to zestaw ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które umożliwiają...
Odkrywam siebie. Złota seria. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z kolekcji „Odkrywam siebie. Złota kolekcja" posiada:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Kompetent kommunizieren im Beruf Training wichtiger berufssprachlicher Kompetenzen Redemittel und Wortschatz aus Alltag und Beruf Gezielte Ausspracheübungen in jeder Lektion> Sicher und gezielt...
Odkrywam siebie - Złota linia to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, niezawodności oraz zaufania, jakim nas...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...