Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
pakiet posiada 11 testów sprawdzających umiejętność cichego czytania ze zrozumieniem. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybrane z wykazu lektur obowiązkowych...
zestaw mieści 10 testów sprawdzających umiejętność cichego czytania ze zrozumieniem. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybrane z wykazu lektur obowiązkowych...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część serii logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Zestaw 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Czytanie ze zrozumieniem dla klasy 8 to wybór testów sprawdzających umiejętność rozumienia czytanego tekstu. Ćwiczenia zostały przygotowane w oparciu o fragmenty utworów literackich, wybranych z...
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań, a także analiz. Jego struktura, a także treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób,...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 ilość stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach zaopatrzonych w filtry...
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...
Podręcznik jest dostosowany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. W dodatku posiada wykaz używanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Zbiór ćwiczeń jest starannie dostosowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być stosowany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...
Książka posiada 248 ćwiczeń, rozmaitych pod względem formy i stopnia trudności. Może być stosowana zarówno podczas zajęć lekcyjnych, stanowiąc atrakcyjne ich urozmaicenie, jak i jako gotowe źródło...
Zbiór ćwiczeń jest dobrany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka posiada 122 różnorodne ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
W podręczniku w dostępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w różnych sytuacjach w...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która przedstawia obfity wachlarz problemów: od teorii jąkania, przez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia pozostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...