Język kluczem do kraju to podręcznik dla obcokrajowców chcących gruntownie oraz wszechstronnie poznać język polski na najwyższych stopniach kompetencji językowej oraz lepiej poznać polską kulturę i...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Tolles Deutsch. 2. Podręcznik to druga część podręcznika do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Uzupełnieniem podręcznika jest zeszyt ćwiczeń Tolles Deutsch 2. A1/A2. Język...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...
Tolles Deutsch. 1. Podręcznik to pierwsza część podręcznika do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Uzupełnieniem podręcznika są ćwiczenia Tolles Deutsch 1. A1. Język niemiecki...
Nowy, interesujący podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem mocne strony...
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań i analiz. Jego struktura i treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób, aby stopniowo...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż towarów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...
Podręcznik jest przypasowany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. W dodatku zawiera wykaz używanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Książka gromadzi 248 ćwiczeń, przeróżnych pod względem formy i stopnia trudności. Może być używana równocześnie podczas zajęć lekcyjnych, stanowiąc ciekawe ich urozmaicenie, jak i jako gotowe...
Zbiór ćwiczeń jest precyzyjnie przypasowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być wykorzystywany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...
Zbiór ćwiczeń jest dobrany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka posiada 122 najróżniejsze ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zupełnie nowe, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył uznanie nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w przystępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
W podręczniku w przystępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w najróżniejszych...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...