Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 48 produktów Producent: Ekonomik Format-AB Lingea Pwe

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Statystyka. Materiały edukacyjne w.2017 EKONOMIK - Jacek Musiałkiewicz

$450.99 $ 800
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...

sporządzanie planów, analiz i sprawozdań. podręcznik, 93556403485KS (10392168)

$450.99 $ 800
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań i analiz. Jego struktura i treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób, by stopniowo...

Sprzedaż produktów i usług reklamowych Podręcznik, 81926603485KS (6294190)

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż towarów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia pozostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...

Pracownicy administracji publicznej podr. marki Ekonomik

$450.99 $ 800
Podręcznik jest dobrany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. Ponadto posiada wykaz użytkowanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów prawnych...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

kwalifikacja a.18/au.20. prowadzenie... odpowiedzi, 94534503485KS (10731356)

$450.99 $ 800
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....

kwalifikacja a.18/au.20. prowadzenie sprzedaży ćw

$450.99 $ 800
Książka gromadzi 248 ćwiczeń, przeróżnych pod względem formy i stopnia trudności. Może być używana równocześnie w trakcie zajęć lekcyjnych, stanowiąc niebanalne ich urozmaicenie, jak i jako gotowe...

Sprzedaż produktów i usług reklamowych. ćwiczenia marki Ekonomik

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń jest starannie dostosowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być użytkowany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...

pracownicy administracji publicznej ćw. ekonomik, 9788377350584

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń jest przypasowany do wydanego przez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka zawiera 122 najróżniejsze ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

wybrane zagadnienia z prawa podręcznik ekonomik, 9788377350553

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika:zawód: technik administracjikwalifikacja: A.68. Obsługa klienta w jednostkach administracjiczęść kwalifikacji: 1. Przygotowywanie dokumentów na podstawie przepisów prawa...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Kompetencje personalne i społeczne. podręcznik marki Ekonomik

$450.99 $ 800
W podręczniku w przystępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w przeróżnych sytuacjach...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy dedykowana jest dla osób zdobywających zawód technika administracji, które chcą przygotować się do...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Podstawy przedsiębiorczości 2.0. ćwiczenia

$450.99 $ 800
Książka posiada 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, przeróżnych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest skrupulatnie dopasowany do treści i...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x