Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 25 produktów Producent: Egmont Format-AB Pwn

Mistrzowie komiksu nowy jork życie w wielkim mieście marki Egmont

$450.99 $ 800
Arcydzieło autora Umowy z Bogiem! Opowieść o rutynowym życiu miasta zwanego Wielkim Jabłkiem na przestrzeni wielu lat. Czy ulicznicy, złodzieje, dzieciaki, zwykli ludzie albo bogacze z Nowego Jorku...

Czytam sobie. jonka, jonek i kleks. poziom 1 marki Egmont

$450.99 $ 800
Jonka, Jonek i Kleks. Czytam sobie, poziom pierwszy - Składam słowa to wyśmienita propozycja dla dziecka, które stawia pierwsze kroki w nauce czytania.To klasyka polskiego komiksu dziecięcego -...

Czas zostać księżniczką

$450.99 $ 800
Disney Księżniczka. Czas zostać księżniczką to unikatowa książka z zegarem, dzięki której twoje dziecko nauczy się odczytywać godzinę! Myślisz, że dla Roszpunki, Kopciuszka i Śnieżki czas nie ma...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Pwn Trening ortograficzny pokonaj dysortografię (płyta cd)

$450.99 $ 800
Niezastąpiona pomoc w nauce ortografii! Program asygnowany do terapii dysortografii uczniów szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum i dla każdego, kto chce pisać bezbłędnie. Nieprzeciętny materiał...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...

Pwn Pewny start. aktywni zawodowo rękodzieło. karty... - joanna hryń, anna minkiewicz, krystyna rapiej

$450.99 $ 800
Pewny start. Aktywni zawodowo. Rękodzieło. Karty pracy 2 to pakiet kart pracy zawierający materiał teoretyczny i funkcjonalny związany z rękodzielnictwem. Tematyka: -kombinacje przestrzenne: gałąź...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza bezkompromisowcowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Format-ab Hotelarstwo marketing usług hotelarskich cz.6 - beata sawicka, hanna górska-warsewicz, monika świątkowska, agnieszka tul-krzyszczuk, ewa świstak, anna sawicka-muchewicz, teresa mikulska

$450.99 $ 800
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x