Incluye: 12 unidades de actividades. Apéndice gramatical. Glosario con definiciones de palabras, expresiones idiomáticas, locuciones CD de audio. Transcripciones. Solucionario. ELEteca, Extensión...
Słodko, zdrowo i z kilku komponentów Marzysz o wyśmienitej sylwetce, lecz nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy$3125 Sądzisz, że nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów$3126 A...
nieszablonowy poradnik, który być może przekona Cię, że nie warto się zniechęcać i powrócić na ścieżkę wiary. Sprawdź, o czym nie pamiętasz przy każdym swoim zawahaniu."Jak poruszyć niebo? 44...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego przeznaczona dla dzieci pomiędzy 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest szczególnie żywy i atrakcyjny. Obszerna liczba barwnych ilustracji przyciąga...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Dirigido a Jóvenes (+15 anos) de nivel A1y A2 y estudiantes de Bachillerato. Nueva propuesta orientada a un proyecto colaborativo de indagación, acción y reflexión, con especial atención a la...
Compañeros to kurs języka hiszpańskiego przeznaczony dla nastolatków w wieku od 11/12 lat do 14/15 lat, wytwarzany wg rekomendacji ESOKJ, kolejne części odpowiadają poziomom: A1, A2, B1.1, B1.2....
Nuevo ESPAOL DE PE A PA 1 to świeże wydanie modnego podręcznika do hiszpańskiego, cieszącego się od wielu lat niesłabnącym powodzeniem. Obecna wersja została poszerzona o sporo nowych dialogów i...
OPIS kolekcji: o linia bardzo rozciągliwa pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest dopasowana do wieku i zainteresowań...
OPIS serii: o linia niezwykle sprężysta pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest dostosowana do wieku i zainteresowań...