"A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". Niewiele znaczący Książę, najpiękniejsza opowieść o poszukiwaniu przyjaźni,...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Superdrago to metoda do nauki języka hiszpańskiego asygnowana dla dzieci między 6. A 12. Rokiem życia.Kurs jest niezwykle żywy i interesujący. Wielka liczba barwnych ilustracji przyciąga uwagę...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część kolekcji Clan 7 składa się z podręcznika,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Compañeros to kurs języka hiszpańskiego przeznaczony dla nastolatków w wieku od 11/12 lat do 14/15 lat, tworzony wg rekomendacji ESOKJ, kolejne części odpowiadają poziomom: A1, A2, B1.1, B1.2....
Dirigido a Jóvenes (+15 anos) de nivel A1y A2 y estudiantes de Bachillerato. Nueva propuesta orientada a un proyecto colaborativo de indagación, acción y reflexión, con especial atención a la...
Nuevo ESPAOL DE PE A PA 1 to świeże wydanie popularnego podręcznika do hiszpańskiego, cieszącego się od wielu lat niesłabnącym powodzeniem. Obecna wersja została poszerzona o mnóstwo nowych...
OPIS serii: o kolekcja bardzo rozciągliwa pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest przypasowana do wieku i zainteresowań...
OPIS serii: o kolekcja bardzo sprężysta pod względem rozkładu materiału w zależności od liczby godzin nauki języka; o Tematyka poruszana w podręcznikach jest dostosowana do wieku i zainteresowań...
Niezastąpiona pomoc w nauce ortografii! Program przeznaczony do terapii dysortografii uczniów szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum, a także dla każdego, kto chce pisać bezbłędnie. Wyśmienity...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...