Kurs języka włoskiego dla gimnazjalistów należycie sprawdzający się w warunkach szkolnych. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. - Tematyka bliska...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
"Jak i o czym po angielsku$115" stanowi kontynuację i uzupełnienie książki "Jak$116 Gdzie$117 Kiedy$118 Everyday English dla Polaków" tej samej autorki. Gdy spotkacie służbowo albo...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Kurs języka włoskiego dla uczniów szkół podstawowych, obejmujący poziom A1. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. • Tematyka bliska uczniom,• Czytelny...
Progetto italiano Junior 1a - zeszyt ćwiczeń • Urozmaicone i ciekawe ćwiczenia do rozdziałów 0-3 podręcznika • Minitesty do każdego rozdziału • Rozwiązania do minitestów Na stronie...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Urozmaicone i atrakcyjne ćwiczenia do rozdziałów 1-6 podręcznika Minitesty do każdego rozdziału Rozwiązania do minitestów Ćwiczenia do tworzyw audio Na stronie www.portalromanisty.pl: Nagrania...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Język angielski.Poziom podstawowy i rozszerzony.Do matury pozostało już tylko 100 dni? Czas na powtórkę! Przypomnij sobie potrzebnezagadnienia do egzaminu dojrzałości z języka angielskiego na...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Kurs języka włoskiego dla gimnazjalistów poprawnie sprawdzający się w warunkach szkolnych. Autorzy kładą szczególny nacisk na ćwiczenia rozwijające umiejętności komunikacyjne. O Tematyka bliska...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Nuovissimo Progetto italiano 1 e il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civilta italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Nuovissimo Progetto italiano 1 è il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civiltà italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Nuovissimo Progetto italiano 1 e il primo livello (A1-A2) di un moderno corso di lingua e civilta italiana che copre tutti i livelli del Quadro Comune Europeo. Nuovissimo Progetto italiano 1, che...
Jest to pierwszy tom nowego kursu dla studentów, którzy chcą się porozumieć po włosku już od pierwszych lekcji. Jest oparte na komediowej noir do odcinków w formie sit-com i powieści graficznej,...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...