Vademecum maturalne z języka angielskiego Poziom podstawowy Kompleksowe i efektywne przygotowanie do egzaminu! Vademecum maturalne to zbiór tworzyw opracowanych tak, żeby sprawnie i kompleksowo...
Czy dwupłatowiec ma śmigła$85 Co to jest bobslej$86 Gdzie w łodzi podwodnej znajduje się peryskop$87 100 pierwszych słówek to unikatowe kompendium wiedzy każdego malucha! Książeczki uczą nazywania...
Matematyka 6-9 lat. Zagadki obrazkowe to ilustrowana książeczka dla uczniów edukacji wczesnoszkolnej, z którą będą rozwijać myślenie logiczne, a także ćwiczyć rozwiązywanie prostych działań...
Angielski Testy gramatyczno-leksykalne dla przeciętnie nowoczesnych- współczesne, aktualne słownictwo i potoczne zwroty,- 200 różnych ćwiczeń z kluczem odpowiedzi,- przygotowanie do matury i FCE,-...
Jakie zwierzęta żyją na Antarktydzie, a jakie na Arktyce$1332 Gdzie mieszka żbik, a gdzie ośmiornica$1333 Gdzie rybitwa spotka renifera$1334 100 pierwszych słówek to unikatowe kompendium wiedzy...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Karty pracy dla sześciolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Karty pracy dla pięciolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, iż zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Karty pracy dla trzylatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną zabawę....
Karty pracy dla czterolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i średnio progresywnych w wygodnym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany przystępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...